Студенти факультету фізичного виховання та спорту – учасники Чемпіонату Європи з черліденгу, який відбувся у м. Верона (Італія)

Днями у місті Верона (Італія) відбувся на Чемпіонат Європи з черліденгу, на якому дебютували спортсмени збірної України у номінації хіп-хоп-команда. У складі збірної України взяло участь 13 полтавських спортсменів, 7 з яких – студенти факультету фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Спортсмени здійснювали підготовку до змагань під керівництвом тренера, президента Полтавської обласної федерації черліденгу, доцента кафедри теорії й методики фізичного виховання, адаптивної та масової фізичної культури Сергія СИНИЦІ та випускниці факультету фізичного виховання та спорту ПНПУ імені В.Г. Короленка, тренерки Анастасії ШЕНДРИК.

У фінал вийшла юнацька хіп-хоп-команда, яка показавши високу технічну майстерність посіла 5 місце. Доросла хіп-хоп-команда посіла 11 місце з 16 найкращих команд Європи.

Дякуємо і вітаємо спортсменів та тренерів з високодостойним представленням команд на міжнародній спортивній арені, бажаємо у подальших перемог і спортивних здобутків!

You may also like...