Викладачі факультету фізичного виховання та спорту учасники Всеукраїнської конференції з підвищенням кваліфікації

11-12 березня 2023 року доцент факультету фізичного виховання та спорту Олександр Донець брав участь Всеукраїнській онлайн  конференції «Оптимізація освітнього процесу. Інноваційні педагогічні технології», яка проходила на базі Київського інституту післядипломної педагогічної  освіти.

З вітальним словом до всіх присутніх науковців звернулася Вікторія Ворожбіт-Горбатюк, яка в своєму докладі звернула увагу  на актуальну тему «Булінгу у воєнний час. Нормативно-правовий базис освітнього процесу».

Вагомими та значущими для професійної діяльності стали доклади: Віктора Красовського, Наталії Семихат, Антоніни Гуменюк, Марини Лютинської, які розглянули актуальні питання розвитку творчого потенціалу вчителів, новаторські ідеї та розв’язання різноманітних педагогічних завдань, ігрові навчальні сервіси з елементами змагання.  Особлива увага була приділена інклюзивній освіті та роботі з дітьми, що мають  освітні труднощі в навчальному закладі.

По завершенню роботи конференції Олександр Донець отримав диплом учасника конференції «Оптимізація освітнього процесу. Інноваційні педагогічні технології» з підвищенням кваліфікації.

You may also like...