Відбувся конкурс серед першокурсників «Спортивні, творчі та навчальні досягнення»

13 квітня 2021 р. на факультеті фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбувся конкурс-представлення першокурсників «Спортивні, творчі та навчальні досягнення». Відеоконференцію організувала і провела відповідальна за виховну роботу на факультеті Олена Согоконь. На захід запросили декана факультету Павла Хоменка, кураторів І курсу – Василя Гогоця, Олександра Донця, Сергія Новіка, Інну Шапаренко, Сергія Синицю – і студентів факультету.

Під час конкурсу кожна група розкрила свої спортивні, навчальні та творчі здібності. Усі підготували змістовні, творчі і креативні конкурсні проєкти. Оцінювало презентації груп компетентне журі у складі Олени Согоконь та студентської ради факультету. Судді відзначили, що кожна група готувалася до конкурсу відповідально і творчо.

Завдяки заходу студенти дізналися про таланти один одного, спортивні досягнення, інтереси та захоплення.
Журі відзначило грамотами групи-переможниці. Відзнаки вибороли презентації групи ФК-13 (куратор – Інна Шапаренко) та ФК-14 (куратор – Сергій Новік). Ці відео-роботи найбільш чітко і змістовно розкрили кожного студента, його таланти та здібності, що дозволило продемонструвати дружню атмосферу в колективі групи.

Адміністрація факультету бажає першокурсникам успіхів в навчанні і спорті, реалізації творчих задумів.

You may also like...