Відбулась відкрита онлайн-лекція для студентів факультету фізичного виховання «Кетогенна дієта в спорті: переваги і недоліки»

Внутрішня академічна мобільність суб’єктів освітнього процесу спрямована на підвищення якості вищої освіти та є одним із напрямів діяльності нашого закладу вищої освіти.

У межах тижня факультету фізичного виховання студенти та викладачі педагогічного університету прослухали відкриту онлайн-лекцію «Кетогенна дієта в спорті: переваги і недоліки», яку прочитали заслужений працівник освіти України, декан факультету фізичного виховання Університету Григорія Сковороди в Переяславіпрофесор кафедри біології і методики навчання Віктор Куйбіда і кандидата наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму Університету Григорія Сковороди в Переяславі Петро Коханець. Захід відбувся відповідно до угоди про співпрацю між Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка й Університетом Григорія Сковороди в Переяславі

У межах співпраці між закладами вищої освіти онлайн-лекцію, яка відбулась за допомогою е-платформи Zoom, прослухали студенти І та ІІ курсів факультету фізичного виховання спеціальностей Середня освіта (Фізична культура) та Фізична культура і спорт.

Лекція була ґрунтовною, науково виваженою, вона викликала велике зацікавлення, до жвавої дискусії наприкінці зустрічі долучилися як студенти, так і професорсько-викладацький склад факультету фізичного виховання.
Факультет фізичного виховання щиро дякує Віктору Куйбіді та Петру Коханцю за змістовну лекцію та професійний досвід. Бажаємо їм продуктивної роботи і чекаємо на нові зустрічі.

You may also like...