Магістрантка факультету фізичного виховання Марія Ярова посіла ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю»

Магістрантка спеціальності 017 Фізична культура і спорт Марія Ярова взяла участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю», який проходив 6 квітня 2021 р. у Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова.

На конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю» була представлена 81 студентська робота (141 учасник). Галузева конкурсна комісія допустила до участі у ІІ турі 25 робіт, які представили 27 учасників.
Рішенням конкурсної комісії, Ярову Марію нагороджено дипломом ІІІ ступеня за роботу на тему «Стратегія проєктування фізкультурно-оздоровчих програм для постковідних пацієнтів у фітнес-закладах».

Науковий керівник – докторка педагогічних наук, професорка, завідувачка кафедри теорії й методики фізичного виховання, адаптивної та масової фізичної культури Оксана Корносенко.

Вітаємо наукового керівника та магістрантку і бажаємо подальших наукових перемог!

You may also like...