Співпраця Полтавського педагогічного і Сенчанської об’єднаної територіальної громади

25 січня 2024 р. з нагоди Дня Соборності України факультет фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка організував спортивне свято. На товариську зустріч з мініфутболу та волейболу університетська спільнота запросила представників Сенчанської територіальної громади. Спортивні заходи відбулися у межах реалізації меморандуму про співпрацю.

Команда Сенчанської територіальної громади складалася із 20  учасників (більшість з яких – випускники нашого університету), а очолила її голова Наталія Сліпухова. Команду педагогічного університету представляв професорсько-викладацький склад. Так, капітаном футбольної команди був проректор з наукової роботи професор Василь Фазан, а капітаном волейбольної команди – декан факультету фізичного виховання та спорту професор Павло Хоменко.

На святкове дійство завітали почесні гості: ректорка ПНПУ імені В. Г. Короленка професорка Марина Гриньова, голова Сенчанської територіальної громади Наталія Сліпухова, заступниця голови Тетяна Гайдамака, голова Ради з організації виховної діяльності Людмила Гомля, студентське самоврядування університету.

Спортивний захід відбувсяв під гаслом:

Ми всі – одна сім’я,
Єдина ми родина,
Мільйони різних «Я»,
А разом –Україна!

Ректорка Марина Гриньова урочисто відкрила спортивне дійство та побажала усім учасникам волі до перемоги: «Нехай любов до рідного краю об’єднує нас, допомагає йти до перемоги та процвітання незалежної демократичної могутньої України! Добробуту та миру нам, спортивного запалу та Перемоги!»

Голова Сенчанської територіальної громади Наталія Сліпухова привітала учасників спортивних змагань і їхніх вболівальників, на знак вдячності за теплий прийом та гостинність подарувала господарям коровай.

Чудовим дарунком для всіх учасників заходу стали виступи кращих спортсменів факультету: команди «Ритм ПНПУ» та соло від  майстрині спорту з черліденгу Наталії Новкової. Музичним дарунком була чудова українська пісня від володаря гран-прі співочого конкурсу «З любов’ю до тебе, моя Україно» Дмитра Сироти.

Після святкової частини заходу відбулися товариські зустрічі з мініфутболу та волейболу. У запеклій грі з мініфутболу перемогу здобула Сенчанська об’єднана територіальна громада і була нагороджена кубком та цінними подарунками, а у волейболі впевнену перемогу здобула команда професорсько-викладацького складу на чолі з деканом факультету Павлом Хоменком.

Велика вдячність нашим гостям за плідну зустріч, запеклу спортивну гру, яскраві моменти, отримані позитивні емоції та гарний настрій! Дякуємо збройним силам України за можливість працювати і проводити змагання!

You may also like...