Викладачі та студенти факультету фізичного виховання та спорту учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні технології в оздоровчій діяльності»

Викладачі та студенти факультету фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету взяли учать у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Сучасні технології в оздоровчій діяльності», яка була організована факультетом управління фізичною культурою та спортом Національного університету «Запорізька політехніка».

Учасники конференції обговорили проблемні питання за такими напрямками:

  1. Засоби, технології та інноваційні розробки фізичної терапії.
  2. Ерготерапія в системі охорони здоров’я.
  3. Інноваційні технології у фізичному вихованні різних верств населення.
  4. Професійний, олімпійський та параолімпійський спорт.
  5. Теоретико-методологічні основи професійної підготовки фахівців з фізичного виховання, фізичної терапії, ерготерапії.

У науковому заході взяли участь 125 осіб з понад 20 навчальних закладів та організацій з різних міст України. Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Сучасні технології в оздоровчій діяльності» пройшла на високому методично-науковому рівні у діловій, і в одночас, дружній обстановці, досягла поставленої мети, про що свідчила жвава дискусія та конструктивний обмін думками.

Викладачі та студенти факультету фізичного виховання та спорту ПНПУ імені В. Г. Короленка дякують організаторам факультету управління фізичною культурою та спортом Національного університету «Запорізька політехніка» за співпрацю.

You may also like...