Викладачі факультету фізичного виховання та спорту успішно завершили закордонне стажування «Distance education: pedagogical technologies and methods for working with students remotely»

В період з 20 лютого по 31 березня 2023 року викладачі факультету фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка пройшли закордонне онлайн-стажування «Дистанційна освіта: Педагогічні технології та методика дистанційної роботи зі студентами», що було організоване West Finland College у партнерстві з ADD Foundation та Європейською мережею академічної доброчесності.

Під час стажування викладачі ознайомились, вивчили та закріпили набуті знання за такими темами: підготовка до дистанційного навчання: курсове планування та розробка навчальних матеріалів; використання віртуальних та інших онлайн-інструментів для навчання та спілкування зі студентами; особливості формування та розвитку компетентності в дистанційному навчанні. Культура довіри та емоційна складова у розвитку особистості; методика оцінювання знань і вмінь студентів при дистанційному навчанні; технології захисту персональних даних студентів під час дистанційного навчання; академічна доброчесність в освітньому та науковому середовищі: поняття, принципи та реалізація; робота вчителя на сучасних цифрових дистанційних платформах; віртуальні та дистанційні лабораторії та інші спеціалізовані інструменти для дистанційного навчання; технології онлайн-кооперації для студентів і викладачів, включаючи спільну роботу над проектами; організація віртуальних екскурсій та віртуального навчання в ігровій формі; робота з ресурсами бібліотеки (електронні освітні та наукові ресурси).

Після успішного проходження програми стажування здобувачі отримали сертифікат європейського зразка у кількості 180 годин\6 кредитів.

You may also like...