Команда викладачів ПНПУ імені В. Г. Короленка – переможниця турніру з футзалу «Єдність поколінь»

30 березня 2023 р. у спортивному корпусі факультету фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка за сприяння Студентської ради і викладацького складу факультету фізичного виховання та спорту відбувся традиційний турнір з футзалу «Єдність поколінь».

Участь у турнірі взяли такі команди: «Збірна ПНПУ імені В.Г. Короленка», «Збірна викладачів ПНПУ імені  В.Г. Короленка», «Збірна І курсу факультету фізичного виховання та спорту» і «Збірна факультету фізичного виховання та спорту».

Усі матчі відбувалися під чітким професійним поглядом арбітрів: Василя Гогоця, Олександра Кириленка та Віталія Дзямки. Головний арбітр змагань — Сергій Новік, секретар — Євгенія Шостак.

У першому півфіналі команда викладачів не залишила шансів новоствореній «Збірній ПНПУ імені В. Г. Короленка», а в другому півфіналі голи збірної факультету фізичного виховання та спорту на початках обох таймів дали змогу переломити гру та вибороти путівку у фінал з загальним рахунком 3:5.

У матчі за третє місце «Збірна ПНПУ імені В.Г. Короленка» пропустила кілька швидких голів, які вже не дали змоги зібратись та переломити хід матчу, а сам матч закінчився рахунком 8:2 на користь «Збірної І курсу факультету фізичного виховання та спорту».

Фінальна гра виявилась куди драматичнішою, основний час не визначив переможця, в одній з останніх навал за п’ять хвилин до кінця «Збірна факультету фізичного виховання та спорту» голом Максима Передерія перевела гру в післяматчеву серію пенальті, в якій «Збірна викладачів ПНПУ імені В.Г. Короленка» виявилась більш досвідченою і здобула впевнену перемогу.

Нагородження команд та кращих гравців у номінаціях провели перший проректор Олексій Гура та голова Ради з організації виховної діяльності Людмила Гомля. Переможці в номінаціях були нагороджені цінними призами від Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Детальніше за посиланням: http://pnpu.edu.ua/news/komanda-vykladachiv-pnpu-imeni-v-g-korolenka-peremozhnyczya-turniru-z-futzalu-yednist-pokolin.html

Дякуємо всім та чекаємо нових зустрічей на футбольних турнірах у нашому Полтавському педагогічному університеті!

You may also like...