Урочиста Академія з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам факультету фізичного виховання та спорту

23 лютого 2024 р. у МАЗі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбулася урочиста Академія з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам факультету фізичного виховання та спорту. На захід запросили почесних гостей: представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Владислава Носенка, працівника Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Олега Чугая, першого заступника міського голови Валерія Пархоменка. Гості привітали магістрів із важливою подією та побажали успішного професійного життя, сміливо й чесно йти назустріч позитивним змінам, орієнтуватися тільки на успіх та з гідністю нести звання випускника Полтавського педагогічного.

 Від імені ректорату очільниця університету Марина Гриньова побажала випускникам бути натхненними, сміливими, націленими на успіх. «Творіть майбутнє, а альма-матер завжди чекатиме на вас!», – резюмувала Марина Вікторівна.

Цього року факультет фізичного виховання та спорту випустив 198 магістрів спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт.

Привітати колег завітали спортсмени високого рівня: неодноразовий переможець чемпіонатів Європи та світу, срібний призер Олімпійських ігор в Токіо–2020, доктор філософії Олександр Хижняк; МС з плавання,  чемпіон України та учасник Олімпійських ігор, магістрант факультету Любомир Лемешко і МС з паурліфтингу, діючий тренер, аспірант факультету Стас Будаєв. Вони привітали магістрів та побажали їм стати професіоналами у сфері фізичної культури та спорту, прославляти Полтавський педагогічний, постійно вдосконалюватися та досягати поставлених цілей.

З вітальним словом виступила випускниця магістратури, краща студентка факультету, відмінниця навчання Олена Парамоненко. Вона подякувала професорсько-викладацькому складу за теоретичні знання, практичні вміння та навички в обраній спеціальності, за застосування сучасних принципів, методів, інноваційних технологій у навчанні. Окрему подяку висловила ректорці Марині Гриньовій, декану Павлові Хоменку та кураторам груп: Оксані Корносенко, Олені Момот, Павлові Хоменку,  Ользі Квак, Сергію Новіку за неоцінену допомогу протягом навчання, за переданий досвід, за розуміння та постійну підтримку!

Яскраві концернті номери, які створили святкову атмосферу та подарували гарний настрій, підготували студенти факультету: спортсменки з художньої гімнастики Поліна Неусмехова і Іванна Погоріла (тренерка – випускниця факультету, МС з художньої гімнастики Анастасія Буневич); квартет хіп-хоп з черліденгу «Ритм –  ПНПУ» (тренер – доцент Сергій Синиця); співаки факультету Олександр Вітнов та  Ігор Марченко, переможниця співочих конкурсів міського, обласного та всеукраїнського рівнів Таїсія Погребняк.

Ведучий заходу Віталій Дзямка від усього факультету побажав магістрам професійного зростання: «Застосовуйте на практиці  всі набуті знання та вміння,  отримані в університеті. Бажаємо вам невичерпного ентузіазму та оптимізму, світлого мирного майбутнього! Пам’ятайте, двері рідного університету завжди для вас відчинені. Ми сподіваємось на подальшу тісну співпрацю на професійній ниві».

You may also like...