Доцентка кафедри медико-біологічних дисциплін і фізичного виховання – членкиня журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України

2-3 березня 2024 року на базі Полтавського державного медичного університету в онлайн-режимі відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України. 

Доцентка кафедри, кандидат біологічних наук Інна Шапаренко взяла участь у роботі фахового журі в секції «Охорона здоров’я». Робота журі тривала протягом двох днів: 2 березня відбувся постерний захист, на якому учні захищали постери своїх наукових робіт та відповідали на питання членів журі. 3 березня пройшла конференція, на якій доповідачі захищали свої наукові роботи та відповідали на запитання своїх колег – учнів-членів МАН. 

У ІІ турі конкурсу взяли участь 18 конкурсантів з Полтави та Полтавської області. На розгляд журі було представлено наукові розвідки про ментальне здоров’я школярів у період повномасштабного вторгнення, впливу гаджетів і комп’ютерної техніки на стан здоров’я підлітків, відновлення фізичної працездатності школярів, оцінка якості сну старшокласників, фізичної активності як профілактики стресу та ін. Роботи учнів мали актуальну тематику та були виконані на достатньо високому рівні, результати представлені у сучасній формі, діти продемонстрували високий рівень володіння матеріалом.

You may also like...