Студент факультету фізичного виховання та спорту – Максим Рудик готується до боротьби за перепустку на Олімпійські ігри 2024

Максим Рудик – студент факультету фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка у складі збірної України з боксу розпочав  підготовку до ліцензійного турніру, який дає можливість потрапити на літні Олімпійські ігри 2024, що відбудуться у Парижі (Франція).

Максим Рудик входить до складу Олімпійської збірної та з 18 по 28 лютого 2024 року, наш спортсмен разом з іншими спортсмени-боксерами плідно працюватимуть, удосконалюватимуть свою інтегральну підготовку. Навчально-тренувальний табір проходить на олімпійській базі в Конча-Заспі, де готуються боксери різного віку та  різної вагової категорії.

Як говорить тренер і тато спортсмена, Володимир Рудик: “У 19 років у боксі входити до команди яка буде мати змогу боротися за ліцензію до Олімпіади це не маленьке досягнення не тільки Максима, а всієї тренерської команди, і немаловажну роль у цьому грає і педагогічний колектив Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, допомогаючи приймати участь у всіх підготовчих захода, та одночасно проходити навчання в університеті”.

Колектив факультету фізичного виховання та спорту бажає Максиму Рудику впевнено йти до своєї цілі та докласти максимум зусиль, щоб отримати змогу представляти Полтавщину та всю Україну на змаганнях різного рівня.

You may also like...