ПРОХОДЖЕННЯ МІЖНАРОДНОГО НАУКОВОГО СТАЖУВАННЯ ВИКЛАДАЧАМИ ФАКУЛЬТЕТУ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ

На виконання  плану освітніх реформ 2024 МОН України в напрямку євроінтеграції, цифрованізації, дерадянізації, модернізації освітнього простору  та оновлення змісту освіти доцентка кафедри медико-біологічних дисциплін і фізичного виховання  Олена Согоконь пройшла курс Міжнародного наукового стажування  “Нобелівські лауреати: вивчення досвіду та професійних досягнень для формування успішної  особистості  та трансформації  оточуючого світу”, що проходила в Осло, Дубаї, Стокгольмі, Римі, Бургасі, Нью-Йорку, Єрусалімі, Пекині з 2 січня – 17 лютого 2024 року в режимі онлайн.

Програма входить До Міжнародних програм FP&NL, які дають змогу нашому навчальному закладу потрапити до міжнародних рейтингів університетів та увійти до європейського освітнього простору.

Метою наукового стажування є підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки, набуття досвіду впровадження науково-дослідницької діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів, а також вдосконалення  на набуття необхідних  загальних і професійних  практичних компетентностей.

Обсяг програми міжнародного стажування містив 180 год./ 6 кредитів ECTS. В результаті навчання  Олена Согоконь підвищила рівень  теоретичної та практичної підготовки, вдосконалила загальні та професійні компетентності, виконала необхідні практичні завдання та отримала Міжнародний сертифікат про успішне проходження міжнародної програми.

Факультет фізичного виховання та спорту вітає Олену Согоконь з проходженням міжнародного стажування та бажає подальших наукових здобутків на професійній ниві!

You may also like...