Товариські зустрічі з футзалу між командою науково-педагогічних працівників університеу та командою переселенців

В Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка в спортивному залі на факультеті фізичного виховання щотижня відбуваються товариські зустрічі з футзалу між командою науково-педагогічних працівників університеу та командою переселенців, які проживають у м. Полтава.

Зараз у м. Полтава, зокрема і у гуртожитках  Полтавського педагогічного проживає багато внутрішньо переселених осіб з міста Харкова, Сум та Луганська. Так, дбаючи про збереження фізичного і психічного здоров’я цих людей, на факультеті фізичного виховання відбуваються товариські ігри з футзалу. Сьогодні головне не перемога, а творчий процес, спортивний інтерес та емоційне середовище, в якому знаходимося.

Варто, зазначити, що одним з гравців команди вимушених переселенців є відомий футзаліст Денис Овсянніков, гравець Національної збірної України з 2006 по 2016 роки, Чемпіон України сезонів: 2008-09р.р., 2009-10р.р., 2011-2012 р.р., 2014-2015 років та багаторазовий володар кубку України.   

Всі, хто приймають участь, отримують неймовірне задоволення від тренувань та товариських ігор і з нетерпінням чекають наступних зустрічей.

You may also like...