На базі ПНПУ імені В. Г. Короленка діють курси базової військової підготовки для цивільних «Полтавський спротив»

На базі факультету фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка регулярно проводяться навчання з базової військової підготовки для цивільних.

Професорсько-викладацький склад педагогічного університету долучився до курсу базової військової підготовки для цивільних «Полтавський спротив», який координують центр спеціальної підготовки «Скіф» та  громадський рух «Оборона Полтави».

https://www.facebook.com/skifpoltava/videos/329631215936976/

Курси передбачають основи поводження зі зброєю, надання домедичної допомоги в червоній зоні, особливості евакуації з поля бою, поводження зі штатними і саморобними вибухівками та основи використання одноразових гранатометів.


Тренер «Полтавського спротиву» – випускник факультету фізичного виховання ПНПУ імені В. Г. Короленка, керівник Центру спеціальної підготовки «СКІФ», випускник програми «Курс 100» від Міжнародного освітнього центру «Safety Park», тренер з жіночого, чоловічого і дитячого самозахисту Сергій Чепіжний.
Всі охочі полтавці та гості міста мають можливість пройти курс базової військової підготовки для цивільних «Полтавський спротив». За більш детальною інформацією звертайтеся до координаторки проєкту Наталії Панченко за телефоном +380664654867.

Офіційні стрінки, де можна детальніше ознайомитися з курсами:

Центр спеціальної підготовки «Скіф»: https://www.facebook.com/skifpl

Оборона Полтави: https://www.facebook.com/oborona.poltavy

Полтавський обласний ТЦК та СП: https://www.facebook.com/Poltavskyi.TCK

You may also like...