Викладачі факультету фізичного виховання та спорту зареєстрували авторське право на навчально-методичний посібник «Варіативний модуль «Пляжний волейбол» та навчально-методичний посібник «Фізкультурно-спортивні споруди і обладнання»

Викладачі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка плідно працюють над збагаченням науково-методичного фонду закладу, видають численні посібники та підручники, аби студенти мали можливість примножити свої знання.

Блискучим результатом такої наполегливої праці стало отримання свідоцтва про авторське право на навчально-методичний посібник «Варіативний модуль «Пляжний волейбол» (свідоцтво № 121784 від 11.12.2023 р.) та свідоцтва про авторське право на навчально-методичний посібник «Фізкультурно-спортивні споруди і обладнання» (свідоцтво № 121785 від 11.12.2023 р.). Автори: доцентка кафедри теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін, кандидатка педагогічних наук Юлія Зайцева та доцентка кафедри теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін, кандидатка педагогічних наук Ірина Тараненко

Вітаємо шановних викладачів та зичимо їм подальших наукових та творчих здобутків!

You may also like...