На факультеті фізичного виховання відбувся День відкритих дверей

23 червня 2020 р. майбутні абітурієнти за допомогою дистанційного сервісу ZOOM зустрілися з деканом, завідувачами кафедр та представниками студентського самоврядування факультету фізичного виховання ПНПУ імені В. Г. Короленка.

Декан факультету професор Павло Хоменко розповів про зміни в термінах вступної кампанії, про специфіку навчання на факультеті фізичного виховання, про особливості проведення конкурсу фізичних здібностей.

До зустрічі долучилися випускники бакалаврату факультету фізичного виховання, яких цікавили особливості вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра у 2020 р.

Студенти факультету фізичного виховання продемонстрували абітурієнтам особливості проведення конкурсу фізичних здібностей.

До потенційних студентів звернулися представники студентського самоврядування та відомі випускники. Аспірант Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, чемпіон світу та Європи з боксу Олександр Хижняк розповів про свої студентські роки та роль науково-педагогічного колективу факультету у його особистісному і професійному становленні.

You may also like...