У ПНПУ імені В. Г. Короленка відбувся майстер-клас з проведення заняття з класичної аеробіки, функціонального тренінгу, йоги

22 лютого 2023 р. в онлай-режимі відбувся майстер-клас з теорії і практики проведення заняття з класичної аеробіки, функціонального тренінгу, йоги. До організації і проведення заходу долучилися науково-педагогічні працівники Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди та Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

Мета заняття полягала у формуванні в майбутніх фахівців фізичної культури і спорту рухових умінь на навичок виконання базових кроків аеробіки, оволодіння методами побудови аеробічних комбінацій, вивчення фрагментів кардіотренування, елементів йоги, стретчингу, релаксації як можливих для проведення в заключній частині тренування.

Навчання класичній аеробіці та фрагментів фітнес-йоги здійснив доцент кафедри теорії й методики фізичного виховання, адаптивної та масової фізичної культури Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Сергій Синиця.
До проведення майстер-класу з кардіотренування долучилися професорка Оксана Корносенко, доцент кафедри теорії й методики фізичного виховання, адаптивної та масової фізичної культури Олександр Свєртнєв,  доцентка кафедри теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін Юлія Зайцева.

Відео з мастер-класу можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/groups/1946414662066066

У заході взяло участь понад 60 учасників: студенти і викладачі закладів вищої освіти, а також учителі загальноосвітніх шкіл та тренери з видів спорту м. Полтави – випускники факультету фізичного виховання та спорту. Незважаючи на те, що тренування відбулося в онлайн-режимі, учасники жваво виконували фізичні вправи, брали участь в обговоренні питань організації та методики проведення аеробічної гімнастики.

 Дякуємо закладам-партнерам за методичну підтримку, можливість здійснення обміну досвідом з організації начальних занять.

You may also like...