ОНЛАЙН-ГОСТИНИ НА ФАКУЛЬТЕТІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ

16 квітня 2022 року в онлай-форматі на платформі Zoom було проведено День відкритих дверей на факультеті фізичного виховання. Відкрив конференцію декан факультету Павло Хоменко, який ознайомив гостей з перевагами і особливостями навчанння, наголосив, що на базі факультету фізичного виховання створені належні умови для проведення навчальних та тренувальних занять, підготовки вчителів фізичної культури та тренерів з обраних видів спорту. Павло Віталійович окреслив, що ми використовуємо сучасні технології навчання, застосовуємо інноваційні методи роботи для підготовки  конкурентоздатних  фахівців у галузі фізичної культури і спорту.

 Надалі, зробили пряме включення, де огляд історичного становлення факультету окреслила заступник з виховної роботи Олена Согоконь, яка познайомила майбутніх абітурієнтів з плеядою видатних спортсменів, матеріально-технічною базою, кафедрами факультету та наголосила, що факультет фізичного виховання використовує увесь потужний науковий та спортивний потенціал для здобуття знань і спортивного зростання наших студентів. «Ми пишаємось нашими спортсменами-олімпійцами: Сергієм Ізмайловим, Оксаною Щербак (легка атлетика), Вячеславом Сенченко (бокс), Олександром Литвиненко (веслування), Марією Кічасовою-Скорик (веслування), Марією Лівер (плавання), Юрієм Чебаном – українськиим веслувальником-каноїстом, дворазовим олімпійським чемпіоном, бронзовим призером Олімпійських ігор та Олександром Хижняком – чемпіоном Європи та світу з боксу, срібним призером Олімпійських ігор Токіо- 2020, нам є з кого брати приклад. Обери своє майбутнє сьогодні, навчайся у професіоналів.»

З використанням презентаційних матеріалів були розкриті особливості спеціальностей 014 – «Середня освіта. Фізична культура» та 017 «Фізична культура і спорт», майбутнім вступникам розповіли про особливості вступної кампанії 2022 року. Наприкінці заходу усі зацікавлені поставили запитання до декана, завідучів кафедр та отримали вичерпні відповіді.

Якщо ви вступите на наш факультет – ви станете не лише конкурентоздатними фахівцями з фізичної культури і спорту, а й успішними спортсменами, патріотами своєї держави. Двері факультету фізичного виховання завжди відкриті для всіх бажаючих!

You may also like...