РАНКОВА РУХАНКА ВІД КРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ ФАКУЛЬТЕТУ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ

16 квітня 2024 року в рамках проведення тижня факультету, під керівництвом заступниці декана з виховної роботи Олени Согоконь, була проведена ранкова руханка  від кращих спортсменів факультету фізичного виховання та спорту для здобувачів вищої освіти.

            Руханка розпочалась з імітаційних фізичних вправ, які провела студентка факультету Анна Сніжко. Вона танцювала під запальні треки та запрошувала всіх присутніх доєднатися, тим самим створила гарний ранковий настрій.

             Естафету запальної руханки перейняли здобувачки вищої освіти, кращі черлідери факультету фізичного виховання та спорту, майстрині спорту України – Олександра Олексюк, Наталія Новкова та КМС України  –  Яна Бакаляр.

Родзинкою спортивного заходу став виступ від завідувачки кафедри теорії й методики фізичного виховання, адаптивної та масової фізичної культури –  професорки Оксани Корносенко, яка разом зі студенткою 3 курсу факультету фізичного виховання та спорту  Вітою Седун створила неповторну драйвову атмосферу.

До запальної руханки доєдналися здобувачі вищої освіти усіх курсів та викладачі факультету: Оксана Корносенко,  Світлана Мироненко та Олена Согоконь. Всі присутні отримали заряд бадьорості та енергії на цілий день! 

You may also like...