Студентка факультету фізичного виховання Аміна Тараненко розпочала навчання за програмою Erasmus+

З жовтня 2022 р. розпочався семестр академічної мобільності за програмою Erasmus+ для студентки факультету фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Аміни Тараненко. Зараз вона навчається в Загребському університеті на факультеті кінезіології.

Аміна опановує англійською мовою такі дисципліни: спортивна гімнастика, дзюдо, систематична кінезіологія, теорія тренувань та руховий розвиток людини. Також має можливість відвідувати секції з різних видів спорту.
Аміна зазначає, що Загребський університет зустрів її доброзичливо, факультет кінезіології має дуже якісну матеріальну базу: зали та майданчики для занять з різних видів спорту, обладнані новітніми технічними засобами аудиторії, навіть відвідування занять фіксується електронно за допомогою спеціальної іменної картки студента. Зошитами студенти не користуються, працюють на власних ноутбуках або комп’ютерах, які є в аудиторіях.

Особливо Аміні подобається вивчати теорію тренувань з професором Ігорем Юкічем, який є також консультантом збірних команд Хорватії. На заняттях обговорюють особливості побудови тренувального процесу,  специфіку спорту вищих досягнень різних країн тощо.
Навчання триватиме до березня 2023 р.

You may also like...