Участь викладачів факультету фізичного виховання у Всеукраїнському онлайн-семінарі «Цифрові інструменти Google для науковців»

Викладачі факультету фізичного виховання Оксана Корносенко, Оксана Даниско, Олександр Свєртнєв, Ірина Тараненко, Євгенія Шостак долучилися до Всеукраїнського онлайн-семінару «Цифрові інструменти Google для науковців». Під час семінару зі вступним словом виступили заступник Міністра освіти і науки України Артур Селецький та директор по взаємодії з органами державної влади Google Україна Олег Якимчук. Генеральна директорка директорату науки та інновацій МОН України Юлія Безвершенко представила доповідь: «Роль цифрових сервісів у розвитку науки».

Представники ПНПУ імені В.Г. Короленка під керівництвом сертифікованого тренера Google Антоніни Букач також долучилися до практикуму з використання Google Академії та опанували можливості розширеного пошуку Google та Google Alerts, навчилися використовувати використовувати інструменти Google Public Data, Dataset Search, Google Data Studio та Google Cloud Platform для наукової роботи.

You may also like...