Викладачка факультету фізичного виховання Євгенія Шостак взяла участь у наймасштабнішій онлайн-конференції для освітян

З 13 по 17 квітня 2020 р. відбувався Антикризовий онлайн-EdCamp 2020. Викладачка факультету фізичного виховання доцент Євгенія Шостак взяла участь у цьому заході.
Протягом п’яти днів учасники освітнього процесу виступали з експертними й учительськими сесіями в прямих ефірах. Кожен міг відвідувати ту сесію, яка зацікавила учасника найбільше завдяки додатку Attendify.
Євгенія Шостак відвідала сесії, які були направлені на фізичну культуру, фізичне здоров’я, правильне харчування  під час дистанційного навчання в період карантину.

Як повідомляють на офіційній сторінці EdCamp Ukraine у фейсбуці, за один день національної події у #Світлиці 1 зустрілися 10019 учасників й учасниць. Організатори зауважують певний збіг: Covid-19 об’єднав саме 10019 осіб у цей непростий час задля реформування дистанційної освіти, підтримки учнівства, вчительства і батьківства України.
Рекорд був встановлений ще в перший день події — 10019 людей одночасно. І не тільки з України, а ще й з Польщі, Канади, США, Румунії, Молдови, Вірменії, Угорщини, Німеччини, Швеції, Австралії та ще багатьох країн.

You may also like...