Відбувся День відкритих дверей на факультеті фізичного виховання

22 грудня 2020 р. на факультеті фізичного виховання відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч з абітурієнтами. У засіданні  взяли участь представники закладів освіти м. Полтава, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської областей, Кременчуцького педагогічного коледжу імені А. С. Макаренка, Кам`янського коледжу фізичного виховання, студенти-випускники бакалаврату, які виявили зацікавленість спеціальностями, пропонованими на факультеті за освітніми рівнями вищої освіти бакалавр та магістр.

Декан факультету фізичного виховання  професор Павло Хоменко розповів про історію факультету, матеріальну базу,  відомих випускників, зацікавив учасників відео-конференції особливостями вступної кампанії 2020-2021 років.

Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Хорольський розповів про особливості вступу на магістерський рівень, зокрема про реєстрацію та складання єдиного вступного екзамену з іноземної мови для вступу.

В ході зустрічі потенційними абітурієнтами було отримано відповіді на складні питання про особливості вступу, вартість навчання у 2021 році, особливості спортивного та мистецького життя факультету, специфіку складання конкурсу фізичних здібностей та ін.

Зустріч з абітурієнтами пройшла продуктивно, в тісному діалозі з викладачами, студентським активом та потенційними студентами.

You may also like...