Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників факультету фізичного виховання за програмою «Педагогічна майстерність у сфері фізичної культури і спорту».

Доцентки кафедри медико-біологічних дисциплін і фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Тамара Денисовець та Ольга Квак із 17 по 24 жовтня 2022 р. пройшли програму підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників «Педагогічна майстерність у сфері фізичної культури і спорту».

Під час навчання слухачі програми зосередили увагу на особливостях процесу запровадження та реалізації цікавих методів та інноваційних технологій популяризації фізичної культури і спорту у закладах освіти.

Програма підвищення кваліфікації для педагогічних та науково-педагогічних працівників розроблена Сумським державним університетом та передбачала 30 годин (1кредит ЄКТС). Вона сприяла удосконаленню вміння застосовувати практикоорієнтовані моделі навчання для розвитку компетентностей учнів і студентів, інноваційні технології в системі фізичного виховання і спорту, а також володіти навичками наданням домедичної допомоги у процесі фізичного виховання та спорту у закладах вищої і середньої освіти.

За результатами проходження підвищення кваліфікації Тамара Денисовець та Ольга Квак отримали сертифікати.

You may also like...