Драйвові канікули на факультеті фізичного виховання: «Черліденг – сучасний підхід до уроків фізичної культури в загальноосвітніх школах»

27 жовтня 2022 р. факультет фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка організував спортивний масовий захід для школярів Полтави: «Черліденг – сучасний підхід до уроків фізичної культури в загальноосвітніх школах».  У спортивному заході взяли участь близько 80 учнів з різних шкіл міста.  Зараз у школах вводиться новий модуль з фізичного виховання «Черлідинг», який набирає популярності серед учнів, є цікавим та змістовним для засвоєння.

Організатором заходу став президент федерації черлідингу Сергій Синиця, допомагали у проведенні викладачі кафедри теорії і методики фізичного виховання, адаптивної та масової фізичної культури. Для підвищення спортивної майстерності студентів факультету фізичного виховання спортивний захід демонструвався на платформі Zoom, де теоретичні знання студентів закріплювалися практичними уміннями та навичками.

Спочатку відбулася руханка з фітнесу від Сергія Синиця та Оксани Корносенко. Дітей поділили на дві групи і провели  спортивний батл між групами.  Діти із задоволенням виконували танцювальні рухи, були захоплені, жваві та усміхнені (переглянути руханку можна за посиланням: https://fb.watch/grfW93Mztj/).

Під час заходу майстрині спорту України з черліденгу, кращі студентки факультету фізичного виховання Анастасія Пронь, Наталія Новкова, Олександра Олексюк та Софія Гордієнко продемонстрували майстер-класи:

  1. Данс- фристайл від Анастасії Пронь;
  2. Джаз від Наталії Новкової;
  3. Хіп-хоп від Олександри Олексюк та Софії Гордієнко.

Учні були захоплені спільною справою, із задоволенням вивчали нові рухи, комбінації, були уважні та виховані.

Для підтримки спортивного духу та розвитку фізичних якостей захід завершився спортивними естафетами «Веселі старти». До проведення естафет долучилися студенти 1 курсу факультету фізичного виховання, це сприяло розвитку організаторських здібностей студентів. Наприкінці драйвового заходу всі діти отримали море позитивних емоцій, а головним призом стали солодкі подарунки.

Шановні учні, чекаємо Вас знову на факультеті фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка для проведення цікавих  спортивних заходів. До нових зустрічей!

You may also like...