Навчальна програма з фізичної культури (модуль «Футзал»), укладена викладачами ПНПУ імені В. Г. Короленка, отримала гриф Міністерства освіти і науки України

Навчальна програма з фізичної культури для закладів загальної середньої освіти (варіативний модуль «Футзал», 10-11 класи) отримала гриф Міністерства освіти і науки України.  Програму уклали викладачі кафедри теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін ПНПУ імені В. Г. Короленка кандидат педагогічних наук Євгенія Шостак, доктор педагогічних наук Олена Момот та кандидат педагогічних наук Сергій Новік.
Варіативний модуль «Футзал» спрямований на формування в учнівської молоді ключових компетентностей: соціальних, мотиваційних, функціональних, когнітивних, технологічних та особистісних. Мета варіативного модуля «Футзал» – зміцнення здоров’я підростаючого покоління, формування навичок здорового способу життя та позитивного ставлення до фізичної культури та спорту; сприяння формуванню важливих морально-вольових та психофізичних якостей; формування рухових умінь та навичок; прагнення до активної рухової діяльності та залучення учнів до самостійних занять фізичною культурою й занять у спортивних секціях та дитячо-юнацьких спортивних школах.
Міністерство освіти і науки України розглянуло матеріали науково-методичної експертизи рукопису навчальної програми з фізичної культури для закладів загальної середньої освіти, варіативний модуль «Футзал» 10‒11 класи, і схвалює його до видання з грифом «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України».

You may also like...