Неформальна освіта на факультеті фізичного виховання та спорту

Ідея безперервної освіти є сучасним трендом, тому освітній процес на факультеті фізичного виховання та спорту відбувається не лише в аудиторіях університету та у віртуальних класах, але й з використанням можливостей неформальної освіти. Майбутні вчителі фізичної культури постійно долучаються до проходження онлайн-курсів, що пов’язані з опануванням предметної спеціалізації.

Зокрема, здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти  спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура) груп ФВ-21, 22 у процесі опанування дисципліни «Фізкультурна діяльність в оздоровчо-виховних закладах» опанували популярний онлайн-курс «Нова фізична культура» на українській платформі «Prometheus». Відкритий курс дає можливість одержати доступ до інноваційних навчальних методів від провідних експертів у фізичній культурі і спорт, адже покликаний допомогти викладачеві фізичної культури зробити заняття корисними, цікавими, інклюзивними та ефективними. За вибором здобувачі освіти завершили проходження міні-курсів з таких видів спорту, як футбол, чирлідинг, кросфіт, регбі.

Пишаємося нашими здобувачами, котрі постійно розвиваються та збагачують набір своїх компетентностей. Досягнення наших студентів засвідчують, що здобуття неформальної освіти є значним фактором успішної професійної підготовки, інтелектуального розвитку та самовдосконалення. Бажаємо кожному обрати вдалу освітню траєкторію!

You may also like...