Товариська зустріч з футзалу викладачів педуніверситету з внутрішньо переміщеними особами

У Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка кафедра теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін факультету фізичного виховання організувала товариську зустріч з футзалу для соціально-культурної інтеграції та духовно-психологічної стабілізації внутрішньо переміщених осіб. За перемогу змагалися команда науково-педагогічних працівників університету і команда внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території університетського кампусу.
Зараз у гуртожитках Полтавського педагогічного проживає багато тимчасових мешканців з Харкова, Бахмута, Сум і Луганська. Так, з метою соціальної інтеграції цих людей, факультет фізичного виховання проводить товариські ігри з футзалу. Для учасників ігор важливий творчий процес, спортивний інтерес та дружнє емоційне середовище.
Нагадаємо, що на факультеті фізичного виховання щотижня відбувається навчально-тренувальний процес з футзалу для внутрішньо-переміщених осіб. Всі учасники отримують неймовірне задоволення від тренувань та товариських ігор і з нетерпінням чекають наступних зустрічей.

You may also like...