ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ПОЛТАВСЬКОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

11 травня 2024 року у ПНПУ імені В.Г. Короленка пройшов День відкритих дверей.  В цей день, всі гості, що завітали до вищого  навчального закладу мали змогу ознайомитись з акредитованими освітніми програмами, поспілкуватись з деканами факультету, зі студентським самоврядуванням університету, які змістовно проінформували гостей про насичене життя навчального закладу та його здобутки. Полтавський педагогічний зібрав повну залу майбутніх абітурієнтів, яких вітали кращі номери художньої самодіяльності, гостинно зустрічали на факультетах та були проведені цікаві екскурсії корпусами університету. Майбутні студенти та їх батьки отримали змістовну інформацію про особливості вступної кампанії  2024. 

Студентська рада на чолі з деканом факультетом Павлом Хоменком радо зустрічала гостей факультету. Декан факультету  ознайомив з умовами вступу 2024, а представники студентської ради факультету поділилися власним досвідом, знаннями та здобутками, розповіли про насичене студентське життя, а також проінформували гостей про можливості, які чекають на спортивних, творчих та активних студентів! 

Отже, наші гості переконались, що на факультеті фізичного виховання та спорту створені всі належні умови для проведення навчальних та тренувальних занять, підготовки висококваліфікованих вчителів фізичної культури та тренерів з різних видів спорту. Зазначимо, що високопрофесійний науково-педагогічний колектив факультету використовує у своїй роботі сучасні фізкультурно-оздоровчі технології, застосовує інноваційні методи роботи для підготовки конкурентоздатних фахівців у галузі фізичної культури і спорту.

 Запрошуємо Вас, шановні абітурієнти, навчатись у професіоналів і здобути престижну освіту в Полтавському педагогічному!

You may also like...