Магістрант факультету фізичного виховання та спорту Любомир Лемешко – чемпіон України з плавання

У Броварах відбувся Чемпіонат України з плавання серед абсолютного віку. На цей турнір з’їхалося понад 350 учасників. У змаганнях взяв участь магістрант факультет фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Любомир Лемешко. Він переміг 50 учасників і став чемпіоном України, подолавши дистанцію 100 м. стилем батерфляй за 53.47 с.

Тренер спортсмена Олександр Кречетов – випускник факультету, наразі на передовій захищає Батьківщину від російської навали. Утім знаходить сили й натхнення допомагати своєму вихованцю, всіляко підтримувати і наставляти його.

Колектив факультету фізичного виховання та спорту вітає наших героїв з перемогою! Бажаємо Любомиру нових звершень у спорті та навчанні. Дякуємо Олександру Кречетову за відданість професійній справі, мужність і силу характеру, стійкість і волю!

Нехай перемога в цих змаганнях стане символом вашої внутрішньої сили та незламної волі, які відображають дух незалежності та вільної України.

You may also like...