Короленківські естафети – запорука виховання здорової нації

20 вересня на спортивному майданчику ПНПУ імені В.Г. Короленка відбулися спортивні естафети серез 7 факультетів університету. Кожен факультет представив команду з 10 спритних студентів. Організатором змагань виступила заступник декана з виховної роботи на факультеті фізичного виховання Олена Согоконь разом зі студентською радою університету. Змагання проводив голова спортивного сектору університету –  Віталій Дзямка та голова спортивного сектору факультету – Яна Бакаляр.
 Мета заходу – сформувати стійкий інтерес до занять фізичною культурою та активізувати спортивно-масову роботу серед студентської молоді університу.

Спортивний захід складався з 10 естафет, завдання для капітанів, обов’язковим завданням було придумати назву і девіз команди та вдало презентувати свій факультет. Всі команди впоралися із завданням на відмінно, студенти були згуртовані, активні та спритні. Родзинкою змагань  стало проведення вікторини про кожен факультет,  у якій студенти проявили інтелектульні здібності та кмітливість, а головне давали точні відповіді на поставлені запитання.   

 У запеклій боротьбі були визначені переможці: 3 місце – посіла команда природничого факультету «Кактуси»; 2 місце – команда факультету історії та георгафії «Фенікс»; а переможцями стала команда факультету фізичного виховання «Стріла».  Завдання спортивного заходу – закласти любов до спорту, прагнення до здорового способу життя, формування навичок роботи у команді були виконані. Спортивні естафети  розвивають спритність, сміливість, рішучість та вміння швидко орієнтуватися в просторі, виховують  почуття колективізму, прагнення до взаємодопомоги  засобами фізичної культури та спорту.

Дякуємо всім учасникам за участь у заході! До нових спортивних зустрічей на факультеті фізичного виховання!

You may also like...