Посвята в студенти на факультеті фізичного виховання

19 вересні у холі факультету фізичного виховання відбулася посвята в студенти 1 курсу. Відкрив урочисту подію декан факультету Павло Хоменко, який привітав першокурсників з початком навчального року: «У цей день для Вас настав новий життєвий етап, повний цікавих зустрічей і дивовижних відкриттів. Від усього серця бажаємо Вам, наші першокурсники, захоплюючої подорожі  у світ знань, а викладачам – оптимізму, наснаги та  міцного здоров’я!  Нехай цей навчальний рік стане для всіх Вас відправною точкою для підкорення нових вершин та перемоги України!».

На заході були представлені заступники декану з навчальної та виховної роботи, завідувачі кафедр та куратори груп (на фото група ФВ-13).

Ведуча – Марія Залужна, розповіла історію становлення факультету фізичного виховання, ознайомила з плеядою відомих випускників, з роботою трьох кафедр та матеріально-технічною базою.

З вітальними словами до всіх присутніх звернулася голова студентського самоврядування факультету: Софія Щербина, яка розповіла про насичене спортивними подіями студентське життя. Студентський декан анонсувала заходи, що будуть проведені найближчим часом: 21 вересня – спортивні естафети для студентів І курсу університету; 22 вересня – квест для першокурсників факультету фізичного виховання; 26-27 вересня – турнір з волейболу; 27 вересня – змагання з настільного тенісу; 29 вересня – турнір з шахів та шашок; 4-5 жовтня – змагання з мініфутболу. Софія наголосила, що це активний початок студентського життя!

На факультет завітали титуловані спортсмени: Стас Будаєв, Вікторія Мунтян, Вероніка Пятницька, які розповіли про насичене студентське житття та вдале поєднання навчального та тренувального процесу.

 «На факультеті створені комфортні умови навчання, високий рівень викладання навчальних дисциплін, а головне надається можливість тренуватися та досягати спортивних результатів!» – наголосив майстер спорту України з пауерліфтингу, магістрант факультету фізичного виховання ПНПУ імені В. Г. Короленка – Стас Будаєв. Посвята в студенти пройшла в дружній факультетській атмосфері. Після офіційної частини студенти познайомилися з кураторами груп та відвідали виховні години.

You may also like...