ГОСТИНИ В ПОЛТАВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

04.02.2023 року на базі ПНПУ імені В.Г. Короленка відбувся День відкритих дверей.  На гостини завітало більше 300 майбутніх абітурієнтів. Факультет фізичного виховання та спорту представила заступник декана з виховної роботи  Олена Согоконь, яка детально ознайомила з умовами вступу на факультет 2023 року, зробивши акцент на освітні програми для здобувачів вищої освіти: 1. Середня освіта. Фізична культура. 2. Фізична культура і спорт.   3. Захист України, яка з цього року починає здійснювати набір абітурієнтів. Ця програма є актуальною і досить перспективною в наш час. 

 «На базі факультету фізичного виховання створені належні умови для проведення навчальних та тренувальних занять, підготовки вчителів фізичної культури та тренерів з різних видів спорту. Ми використовуємо сучасні технології викладання, застосовуємо інноваційні методи роботи для підготовки  конкурентноздатних фахівців у галузі фізичної культури і спорту», зазначила Олена Согоконь.

Основна увага абітурієнтів була спрямована на студентський сенат університету, тому що тільки студенти, які навчаються на факультеті можуть розповісти про насичене студентське життя.

Факультет фізичного виховання та спорту достойно представила голова студентського самоврядування факультету Софія Щербина, яка наголосила на роботу спортивних секцій на факультеті, зазначивши, що кожен студент знайде собі секцію за вподобанням. Традиційними є проведення на факультеті різноманітних культурно-мистецьких заходів:  щорічне святкування Дня працівника фізичної культури та спорту, Дня туризму, Міжнародного дня студента, Олімпійського дня, які супроводжується спільними змаганнями між викладачами та студентами з ігрових видів спорту, різноманітними заходами спортивно-масового характеру.

За програмою Erasmus+ наші студенти мають можливість приєднатись до академічної мобільності, здобувати знання та підвищувати свою спортивну майстерність у європейських країнах.

Більш детально можна ознайомитись за посиланням :
http://pnpu.edu.ua/news/u-pnpu-imeni-v-g-korolenka-vidbuvsya-den-vidkrytyh-dverej.html

Факультет фізичного виховання та спорту використовує увесь потужний  науковий та спортивний потенціал для здобуття знань і спортивного зростання студентів. Шановний абітурієнте, обирай своє майбутнє сьогодні, навчайся у професіоналів!

You may also like...