Майстер спорту України з художньої гімнастики Вікторія Локоцька провела онлайн-тренування для короленківців

Онлайн-тренування для студентів факультету фізичного виховання провела студентка Полтавського національного педагогічного університету імен В. Г. Короленка, майстер спорту України з художньої гімнастики, призерка Чемпіонату України, володарка титулу «Студент 2020 року» Вікторія Локоцька.

Сьогодні відбувається зниження рухової активності, опірності організму шкідливим факторам середовища, зокрема інфекційно-вірусним захворюванням. Пошук ефективних шляхів зміцнення здоров’я студентської молоді, профілактики захворювань та збільшення рухової активності сьогодні є дуже актуальними. Гімнастка мала на меті довести студентам, що навіть в умовах карантину займатися спортом необхідно, потрібно тренуватися вдома мінімум тричі на тиждень.

Вікторія продемонструвала гарну фізичну форму, підготувала доступний гімнастичний комплекс вправ, який легко змогли відтворити студенти. Під час проведення тренування спортсменка вдало застосувала знання з теорії і методики викладання гімнастики, вправи подавала поступово, слідкувала, щоб навантаження були помірними.

У другій частині тренування студентка провела вправи на гімнастичному килимі для м’язів пресу, вправи на розтягування та гнучкість. Завершила заняття Вікторія Локоцька вправами на відновлення організму, що свідчить про належну підготовку з методики проведення гімнастики.

Використання фізичних вправ, спрямованих на попередження вірусних захворювань, поліпшення функцій верхніх дихальних шляхів, спортсменка рекомендує застосовувати всім групам населення.

Факультет фізичного виховання ПНПУ імені В. Г. Короленка планує провести серію дистанційних майстер-класів від провідних викладачів, тренерів та майстрів спорту. Така ініціатива має на меті розвивати та вдосконалювати фізичні здібності студентської молоді.

You may also like...