Онлайн-представлення презентацій вибіркових дисциплін на факультеті фізичного виховання

25 березня 2022 року на факультеті фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. К. Короленка для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014.11 «Середня освіта (Фізична культура)»  у режимі відеоконференції на платформі «ZOOM», була проведена презентація можливих вибіркових навчальних дисциплін за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Фізична культура)» на наступний навчальний рік.

Викладачі, у вигляді відеопрезентацій, ознайомили студентів із метою, завданнями та компетентностями, які вони здобудуть після вивчення дисциплін загального циклу («Сучасні фітнес-технології», «Спортивний масаж», «Профілактика професійного вигорання», «Основи морально-вольового виховання», «Технології формування культури рухової активності», «Інноваційні підходи та оздоровчі технології в освіті» та інші) та  професійного циклу («Теорія і методика викладання черліденгу», «Інклюзивне фізичне виховання школярів», «Інноватика у системі фізичного виховання нової української школи», «Теорія і методика викладання самооборони», «Теорія і методика викладання бадмінтону», «Основи лікувальної фізичної культури», «Здоровязберігальні технології у закладах освіти»  тощо).

Онлайн-зустріч з представлення вибіркових дисциплін пройшла у дружній атмосфері, студенти задавали питання, які їх цікавили та отримували відповіді від викладачів.

Тож побажаємо нашим студентам зробити правильний вибір!

You may also like...