Науково-педагогічні працівники факультету фізичного виховання взяли участь у Всеукраїнському семінарі-практикумі

У межах циклу семінарів для фахівців освітньої галузі «Фізична культура» Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України в режимі онлайн провели Всеукраїнський семінар-практикум «Освітній марафон практик. Нова Українська школа: інноваційні підходи до викладання варіативних модулів «Падел», «Сквош», «Бадмінтон», «Настільний теніс» на уроках фізичної культури». Офіційна інформація про семінари на сайті ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» https://imzo.gov.ua/

В  онлайн-форматі на платфомі Zoom та через посилання на YouTube науково-педагогічні працівники факультету фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Євгенія Шостак, Олена Момот, Валентина Бондаренко, Олександр Донець та Олександр Кириленко пройшли підвищення кваліфікації за програмою Всеукраїнського семінару-практикуму (загальна кількість годин 3 години/0,1 кредит ЄКТС).

Викладачі удосконалили професійні компетентності: здоров’язбережувальну, рефлексивну, громадянську, соціально-культурну, здатність до навчання протягом життя, діяльнісний підхід; набули теоретико-практичних знань і практичних навичок для вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти.

Набуті знанні науково-педагогічні працівники зможуть використовувати під час професійної підготовки майбутніх фахівців фізкультурної освітньої галузі.

You may also like...