Неформальна освіта студентів факультету фізичного виховання та спорту

У рамках освітнього компоненту «Безпекознавство» здобувачі освіти спеціальностей 014.11 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт пройшли онлайн-курс із порадами  провідних експертів ГС «Освіторія» у співпраці зі студією онлайн-освіти EdEra, МОН та за підтримки дитячого фонду ЮНІСЕФ – «Спільно до навчання: ефективна та безпечна освіта під час війни».

Онлайн-курс є одним із варіантів неформальної освіти, яка має декілька переваг. Вона дозволяє студентам розширити свої знання та навички в певній області, яка їх цікавить. Крім того, вона надає можливість навчитися практичним навичкам, спілкуватися зі спеціалістами у певній галузі і побудувати професійні контакти.

Курс «Спільно до навчання: ефективна та безпечна освіта під час війни» – містить вичерпну та експертну інформацію стосовно алгоритмів дій під час повітряної тривоги, організацію простору в укритті, активності для дітей в укритті, ефективні методики змішаного та онлайн-навчання, психологічну допомогу дітям, інструменти для підтримки ментального здоров’я вчителів, мінну безпеку для дітей, здоровий спосіб життя в умовах війни, взаємодію вчителів з батьками.

Студенти поглибили знання щодо евакуаційних заходів, безпеки укриття, дистанційного і змішаного навчання, а також опанували техніки психологічної підтримки та ефективної комунікації в умовах кризи.

You may also like...