Підписання Декларації академічної доброчесності на факультеті фізичного виховання та спорту

17 жовтня 2023 р. на факультеті фізичного виховання та спорту відбулося урочисте підписання Декларації академічної доброчесності. Участь в заході взяли студенти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 014.11 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт.

З вітальним словом до студентів звернулася завідувачка кафедри теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін, членкиня комісії з академічної доброчесності Університету, професорка Олена Момот, яка пояснила студентам, що академічна доброчесність – це основа якості освіти. Українська вища освіта змінюється, і важливою умовою успішного розвитку є впровадження принципів академічної доброчесності в навчання, викладання та наукову діяльність.

Особливо приємно студентам було почути теплі побажання з уст очільника факультету професора Павла Хоменка та заступниці декана з виховної роботи доцентки Олени Согоконь, які наголосили на важливості дотримання принципів чесності, порядності, толерантності, відповідальності та інших принципів доброчесності у навчанні та дозвіллі.

Підписання студентами Декларації – важливий крок на шляху утвердження високих етичних норм та справа честі для кожного здобувача відповідно до місії, цінностей та культури Університету, до Кодексу академічної доброчесності.

You may also like...