Підписання угоди про співробітництво між Громадською організацією «ДИТЯЧО-МОЛОДІЖНИЙ СПОРТИВНИЙ КЛУБ “ТАНСЕЙ”» та Полтавським національним педагогічним університетом імені В.Г. Короленка

05 вересня 2023 року ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Марина Гриньова та заступник голови правління  Громадської організації «Дитячо-молодіжний спортивний клуб “ТАНСЕЙ”» Дмитро Хашаба підписали угоду про співпрацю.

Сторони домовились спільно діяти з метою об’єднання зусиль у вирішенні завдань і проблем науково-дослідної, навчально-методичної, спортивно-масової  діяльності та виховної роботи зі студентами, обміну досвідом педагогічними працівниками в означеній сфері.

Спільна діяльність дозволить здобувачам вищої освіти факультету фізичного виховання та спорту розширити бази для проходження навчальних та виробничих практик, обєднаними зусиллями підвищувати інтерес і престижність тренерської діяльності, поширювати інноваційний досвід та наукові розробки у науковому та освітньому процесі, з метою популяризації освітніх програм і послуг Університету.

You may also like...