Нагородження викладачів та студентів факультету фізичного виховання та спорту

9 вересня 2023 року факультет фізичного виховання та спорту відзначав День фізичної культури і спорту у спортивному залі ПНПУ, де був проведений «Фітнес – марафон» – свято здоров’я, краси та гарного настрою. Відкрила цей захід ректорка університету Марина Гриньова, яка у своєму виступі зазначила, що «Ми виховуємо здорову націю – майбутнє нашої вільної України! Завдання нашого університету залучити молодь до здорового способу життя та пропагувати систематично займатися фізичним вихованням та спортом».  

На свято були запрошені олімпійські чемпіони – спортивна гордість факультету: Олександр Хижняк та Любомир Лемешко, ведучі  фітнес-тренери м. Полтави,  ДЮСШ м. Полтави, спортивний коледж С. Бубки та студенти й магістранти факультету. Свято пройшло на високому спортивному рівні, долучитися до фітнес-марафону більше 200 бажаючих.

11 вересня 2023 року на ректораті ПНПУ ректоркою М.В. Гриньовою були відзначені почесними грамотами та  нагороджені кращі викладачі факультету фізичного виховання та спорту:

1. Бондаренко В.В.

2. Согоконь О.А.

3. Зайцева Ю.В.

4. Синиця С.В.

5. Шаповал Є.Ю.

6. Донець О.В.

За визначні спортивні досягнення були нагороджені кращі студенти факультету, гордість нашого університету:

  1. Пронь А. С. – майстриня спорту з черліденгу
  2. Новкова Н.С. – майстриня спорту з черліденгу
  3. Божко В.П. –  член збірної команди з боротьби вільної, спортивний сектор факультету фізичного виховання та спорту
  4. Мунтян В. В. – майстиня спорту з веслування
  5. Кравченко В. О. – кандидатка в майстри спорту з легкої атлетики

Вітаємо наших викладачів та студентів з відзнаками, дякуємо за високий професіоналізм, визначні досягнення в спорті! Бажаємо міцного здоров’я, процвітання, плідної праці та нових перемог у професійній й спортивній кар’єрі!

You may also like...