Підписання угоди про співробітництво між Громадською організацією «ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ “ГОЛДЕН ІГЛ”» та Полтавським національним педагогічним університетом імені В.Г. Короленка

11 вересня 2023 року ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Марина Гриньова та голова правління  Громадської організації «ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ “ГОЛДЕН ІГЛ”» Дмитро Палапа підписали угоду про співпрацю.

Сторони домовились спільно діяти з метою об’єднання зусиль у вирішенні завдань і проблем науково-дослідної, навчально-методичної, спортивно-масової  діяльності та виховної роботи зі студентами, обміну досвідом педагогічними працівниками в заначеній сфері.

Спільна діяльність дозволить здобувачам вищої освіти факультету фізичного виховання та спорту розширити бази для проходження навчальних та виробничих практик, об’єднаними зусиллями підвищувати рівень та престиж тренерської діяльності, поширювати інноваційний досвід та наукові розробки у освітньому процесі, з метою популяризації освітніх програм і послуг Університету.

You may also like...