Студент факультету фізичного виховання Максим Ярошенко володар кубку України з військово-спортивних багатобоств

10-11 жовтня 2020 року у м. Києві відбувся кубок України імені генерала Кульчинського з військово-спортивних багатобоств. Студент факультету фізичного виховання Максим Ярошенко брав участь у цих змаганнях у розділ «бойове двоборство»,у версії Б-5 віком 18-39 років.
Військово-спортивні багатоборства (.ВСБ) – це спортивно-технічний і прикладний вид спорту. ВСБ включають в себе два напрямки:
– бойове двоборство (володіння прийомами за допомогою ударної і кидкової техніки з використанням елементів боротьби, боксу та східних єдиноборств (карате та ін.)).
– військово-прикладне семиборство.

Максим виборов перше місце саме у бойовому двоборстві. Та згордістю тепер носить звання володар Кубку України 2020.

Як говорить спортсмен: «Приємною несподіванкою було те, що змагання відкирав багаторазовий чемпіон світу і Європи, срібний призер Олімпійських ігор 2016 року, чемпіон і срібний призер Європейських ігор 2019 та 2015 року, заслужений майсткер спорту України Жан Беленюк».

Вітаємо нашого спортсмена та його тренерів Олега Бариша та Станіслава Пашолка (випускників факультету фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка) з перемогою!

You may also like...