СВЯТКОВА РУХАНКА ФАКУЛЬТЕТУ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ

1 грудня 2023 року студенти факультету фізичного виховання та спорту під керівництвом заступника декана з виховної роботи доцента Олени Согоконь долучилися до проведення культурно-просвітницького воркшопу «Казкове світло на захисті дитинства».  На свято завітали учні загальноосвітніх шкіл, які із задоволенням приєдналися до драйвової запальної руханки від факультету.

Студентка 2 курсу факультету фізичного виховання та спорту  Анна Сніжко підготувала запальні треки та веселі вправи для руханки та протягом тижня готувалася разом з дівчатами: Вітою Седун, Софією Момот, Дашою Зікір’я, Надією Глушко. На свято завітав герой прийдешнього Нового року –   Дракончик, який із захопленням почав танцювати  під запальну музику разом з усіма.

Свято принесло багато радості усім гостям та організаторам, подарувало гарний настрій, в цей день діти відчули себе в безпеці, щасливими та безтурботними!

Запальну руханку від факультету фізичного виховання та спорту запам’ятали всі діти, адже вони із задоволенням фотографувалися разом з дівчатами та драконом.   Захід подарував не тільки гарний настрій, а навчив практичним навичкам  використання  світловідбиваючої стрічки, що допоможе при пересуванні в темну пору доби. Учні загальноосвітніх шкіл отримали від руханки – заряд бодрості та енергії! Миру і щасливого майбуття нам усім!

You may also like...