Тренування легкоатлетів факультету фізичного виховання в умовах карантину

У серпні 2020 року планується проведення Чемпіонату України з легкої атлетики. За чемпіонський титул змагатимуться і студенти факультету фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Артем Бандурка та Руслан Калякін.
За словами Арема:  «Можливість тренуватися та підтримувати хорошу фізичну форму під час карантину є далеко не у всіх, тому багатьом спортсменам, які витратили багато часу на підготовку і вже були за крок до вершини, доведеться починати заново. Бо тренування фактично заборонили на законодавчому рівні на період карантину, згідно з постановою Кабінету Міністрів України №211, а також обмеженим є доступ до парків та стадіонів». 

Спортсмени засмучені через скасування всіх запланованих стартів, адже переконані, що мають хорошу фізичну форму і змогли б достойно себе показати. Також усі плани на виконання нормативів зруйновані, але вони не падають духом, бо ще будуть мати таку можливість на чемпіонаті та Кубку країни. 

«Заняття в домашніх умовах стали для нас звичною справою»,  – говорить Артем. «А ще я намагаюся продовжувати бігові тренування – бігаю всюди, де є можливість. Дуже хочу, щоб цей жах уже закінчився, і всі могли займатися своїми справами. Розвиватися і цілеспрямовано рухатися вперед – це мій девіз, і цього я бажаю всім!»

Бажаємо нашим спортсменам успіхів та нових звершень!

You may also like...