Викладачі факультету фізичного виховання завершили підвищення кваліфікації «Інноваційні технології медичного забезпечення у спортивній діяльності»

Викладачі факультету фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка підвищували свою кваліфікацію у Сумському державному університеті.

Так, професорка кафедри теорії й методики фізичного виховання, адаптивної та масової фізичної культури Корносенко Оксана Костянтинівна та доцентки кафедри медико-біологічних дисциплін і фізичного виховання Шапаренко Інна Євгенівна та Мироненко Світлана Георгіївна пройшли програму стажування «Інноваційні технології медичного забезпечення у спортивній діяльності» (3 кредити ECTS/90 академічних годин), яка охопила такі актуальні на зараз у галузі фізичної культури і спорту теми, як «Сучасні тренди фізіотерапевтичного забезпечення спортивної діяльності», «Місце медичного забезпечення в сучасних підходах до організації спортивної діяльності», «Інноваційний підхід до харчування спортсменів на різних етапах та періодах підготовки», «Особливості сучасної діагностики в сучасному спорті», «Допінг у дитячо-юнацькому спорті: реальна та прихована небезпека», «Спортивні травми: можливості консервативного лікування. Практична реалізація надання домедичної допомоги спортсмену при невідкладних станах».

Підвищення кваліфікації відбувалося в дистанційній формі.

You may also like...