Викладачі факультету фізичного виховання та спорту члени журі конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів – членів МАН

25-26 лютого 2023 року на базі Полтавського державного медичного університету у режимі онлайн відбувся ІІ етап конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів – членів МАН. Викладачі кафедри медико-біологічних дисциплін і фізичного виховання ПНПУ імені В. Г. Короленка кандидати біологічних наук взяли участь у роботі фахового журі: доцент Світлана Мироненко у секції «Медицини, біології людини» та доцент Інна Шапаренко  у секції «Охорони здоров’я».

Робота журі тривала протягом двох днів: 25 лютого відбувся постерний захист, на якому учні захищали постери своїх наукових робіт та відповідали на питання членів журі. 26 лютого пройшла конференція, на якій доповідачі захищали свої наукові роботи та відповідали на запитання своїх колег – учнів–членів МАН. Того ж дня відбулось засідання журі по підведенню підсумків ІІ етапу конкурсу–захисту науково-дослідних робіт.

У ІІ турі конкурсу взяли участь 28 конкурсантів з Полтави та Полтавської області. Тематика робіт була різноманітною, зокрема стосувалась здоров’я ротової порожнини, респіраторних захворювань, ризиків цукрового діабету, впливу візуалізації та звукового супроводу на когнітивні здібності школярів, впливу дистанційного навчання на стан здоров’я школярів, фізичного розвитку школярів, фізичної активності як профілактики стресу та ін. Роботи учнів були виконані на достатньо високому рівні, результати представлені у сучасній формі, діти продемонстрували високий рівень володіння матеріалом.

You may also like...