ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ ФАКУЛЬТЕТУ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ

7 червня 2024 року на факультеті фізичного виховання та спорту ПНПУ імені В.Г. Короленка відбулась зустріч випускників усіх років навчання.  Факультет має 28 річну історію, постійно забезпечує фундаментальну професійну, наукову та практичну підготовку висококваліфікованих  фахівців.  За цей час ми випустили плеяду видатних спортсменів, науковців, професіоналів педагогічної діяльності. Святкова зустріч була організована для живого спілкування, обміну враженнями від професійної діяльності, щоб   поділитися досвідом роботи та отримати максимум позитивних емоцій! Ректорка університету Марина Гриньова, у своєму вітальному слові  зазначила :   “Ми прагнемо зберегти зв’язок між студентами різних поколінь, створюючи міцне підґрунтя для якомога ширшого об’єднання випускників усіх років навчання! Друзі, будьте натхненними, сміливими, націленими на успіх! Цінуйте час та підтримуйте дружбу! Творіть майбутнє, прославляйте рідний педагогічний,  а альма-матер завжди чекатиме на вас!”

На захід завітали почесні гості:  заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації   Валерій Пархоменко; депутат Полтавської обласної ради, голова постійної комісії  Полтавської обласної ради  з питань освіти, науки та культури, кандидат наук з державного управління Олег Діденко;  заступниця начальника управління молоді та спорту Полтавської області Аліна Ковалінська,  які у своєму вітальному слові зазначили про  важливість та необхідність проведення таких зустрічей щорічно.

На зустріч завітали почесні спортсмени факультету:чемпіон Європи та Світу,  срібний призер Олімпійських ігор Токіо 2020 Олександр Хижняк; майстриня спорту України з художньої гімнастики, діюча тренерка  – Анастасія Буневич;майстер спорту України з плавання, магістрант факультету  –  Любомир Лемешко; майстриня спорту України з черліденгу, вчитель І катерогії ЗОШ №26, тренер однієї з кращих команд  м. Полтави Аrt live Анастасія Арканова.

 

Концертна програма була представлена яскравими спортивними номерами від команди  Аrt live,  кращих спортсменів факультету з тхеквандо  – Володимира Терещенко та Данила Большакова,  команди  з художньої  гімнастики під керівництвом випускниці факультету Анастасії Буневич та вокального номера від Таїсії Погребняк.

Спортивна частина заходу включала: товариську зустріч з волейболу між командами “Полтавщина ПНПУ” (капітан команди  Марія Головань) та команди випускників ( капітан команди  –  Анна Важинська).

Товариська зустріч з футболу відбувалась між командами професорсько-викладацького складу університету (капітан команди, проректор з наукової роботи  Василь Фазан) та командою випускників факультету (капітан команди  Максим Вершинін). В результаті спортивної зустрічі з волейболу перемогла дружба, а у футбольній зустрічі перемогу вибороли викладачі університету.

В кінці заходу, ведуча Олена Согоконь, зазначила: “Шановні випускники, приєднуйтесь до Асоціації випускників університету, долучайтесь до цікавих подій, отримуйте підтримку від колег та друзів у своїй професійній діяльності. Наша зустріч добігає кінця, проте ми завжди раді бачити Вас,  двері нашого факультету  відкриті! Запрошуємо Вас до тісної співпраці, дружби та спілкування! Реалізуємо проекти  розвитку факультетської  та університетської спільноти разом!

You may also like...