День відкритих дверей на факультеті фізичного виховання

У рамках тижня факультету фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка 13 квітня 2021 р. відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч із учнями 11 класів та бакалаврами факультету фізичного виховання. Під час зустрічі майбутні абітурієнти дізналися про переваги вступу на факультет фізичного виховання ПНПУ імені В.Г. Короленка. Учасники зустрічі довідалися про славетну історію факультету, його традиції, спортивні досягнення, побут та дозвілля, організацію спортивного та культурного життя.

Декан факультету Павло Хоменко продемонстрував презентацію про факультет, ознайомив із переліком спеціальностей і спеціалізацій першого (бакалаврського) рівня та переліком спеціальностей другого (магістерського ) рівня, з умовами вступу 2021 року, термінами вступної кампанії та переліком необхідних документів для вступу.

Зустрічі з абітурієнтами завжди теплі, приємні та позитивні. Сподіваємось, що неодмінно зустрінемось на факультеті фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

You may also like...