Факультет фізичного виховання доєднався до Дня відкритих дверей у Полтавському педагогічному

19 лютого у Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка відбувся День відкритих дверей, який відбувся в оновленому форматі. Кожен факультет представив свій освітній технопарк. Робота освітнього технопарку – потужна платформа формування актуальних професійних компетентностей, його діяльність потребує партнерської співпраці, які забезпечать наші стейкголдери. До університету завітали стейкголдери освітніх програм «Середня освіта» та «Фізична культура і спорт» першого бакалаврського та другого магістерського рівнів – директорка ліцею №17 «Інтелект» Полтавської міської ради Олена Голтвяниця та директорка Полтавського міського центру позашкільної освіти Полтавської міської ради Лариса Семеняга.

Так потенційні вступники мали змогу поспілкуватися з представниками факультету, отримати консультацію від приймальної комісії, а також переглянути захопливі відеороліки про сучасні освітні технології на факультеті фізичного виховання. Ми використовуємо передові технології і виконуємо замовленння щодо створення і освоєння нових розробок у спортивній галузі. На факультеті студенти працюють на сучасному спортивному обладнанні та за передовими технологіями в спорті.  Навчальний процес факультету фізичного виховання охоплює увесь цикл здійснення інноваційної діяльності від генерації нових ідей до підвищення спортивних здобутків. Основною метою використання технічних засобів у фізичній культурі і спорті є підвищення якості тренувального процесу. У роботі в тренажерному залі важливо прагнення студентів до оволодіння новими знаннями, освоєння нових пристроїв, конструювання, винахідництва, творче ставлення до своєї справи.

Фізкультурно-оздоровча діяльність на факультеті фізичного виховання реалізується через використання на навчальних заняттях інноваційних методик і технологій, серед розмаїття  координаційних гімнастичних і танцювальних видів спорту, фітбол-гімнастика відноситься до сучасних фітнес-технологій та  виділяється специфічним змістом видовищних показових програм. Освітній технопарк факультету має задовольнити інтереси та потреби всіх учасників освітнього процесу: у забезпеченні конкурентноздатних та успішних фахівців фізичної культури та спорту, здатних суттєво підвищити та зберегти здоров’я нації.

Ці новації здатні не просто зацікавити абітурієнтів, вони дають можливість ефективно навчати. Здобуті навички наші випускники принесуть в школи і будуть їх застосовувати, тому що якісна освіта – це результат навчання і виховання. Цей рік ми оголошуємо роком майбутніх освітніх технологій і виховання.

Більш детальна інформація за посиланням:

You may also like...